We zijn weer op Bonaire!

2012
02.27

Afgelopen dinsdag (21/2) zijn we in de avond geland op Bonaire. De eerste keer vliegen met Maarten ging perfect, zijn zus Anna was erg zorgzaam en vertelde Maarten dat vliegen erg leuk was, dus hij hoefde niet bang te zijn. Maarten nam het advies van zijn zus snel in hem op en ging weer lekker verder met de stewardessen inpakken met zijn smile.

Met z'n 4-en in het vliegtuig op weg naar Bonaire. (KLM, MD11, Bonaire)

De eerste dagen hebben we lekker rustig aan gedaan, overdag zwemmen bij Jibe City en ‘s avonds lekker thuis. Donderdag in de namiddag zijn we bij Walter en Marion langs geweest om onze nieuwe aanwinst te tonen. Erg gezellig geborreld en daarna weer naar huis. Vrijdagavond hadden we afgesproken met Luc, Nataliya en Elina om gezellig bij hun in hun nieuwe huis te BBQ-en. Wat een uitzicht vanaf hun terras! We hebben lekker bijgekletst en het was super om ze na bijna 10 maanden weer te zien.

Zaterdagavond kwam oma Mieke op bezoek. Oma Mieke is de buurvrouw op nummer 15 en zij is de oud eigenaar van het huis van Bert en Anja (nummer 16). Mieke werd helemaal ingepakt door de verleidelijke lach van Maarten. Anna heeft nog lekker spelletjes gespeeld met Oma Mieke en verder was het een erg gezellige avond.

De afgelopen dagen hebben we ons prima vermaakt. Maarten heeft voor het eerst in het zwembad gezwommen en Anna was weer helemaal in haar element bij Jibe City.

Dat was hem weer voor nu, tot de volgende update.

AYO,

Anna, Maarten, Daniëlle en Mark

Uw reactie

You must be logged in to post a comment.