We zijn weer op Bonaire!

2010
03.26

Bon Dia,

Inmiddels zijn we al weer 1,5 week hier op Bonaire en we vermaken ons hier weer prima. De eerste 1,5 week hebben we lekker gerelaxed, veel gezwommen in zowel het zwembad als in de zee, gelunched en vooral lekker lui gedaan.

In de “korte” periode dat we hier nu zijn hebben we al redelijk wat leuke foto’s gemaakt. Hieronder een update van de laatste tijd:

De heenreis naar Bonaire ging perfect, Anna was een voorbeeldige passagier en heeft tijdens de vlucht zeker 4,5 uur geslapen in de armen van mama. Papa en mama hebben daardoor ook wat slaap kunnen vatten. ‘S avonds zijn we nog even langs Walter en Marjon gereden om te laten weten dat we goed waren aangekomen. Binnenkort gaan we samen weer duiken, we kijken er naar uit!

Van JP en Suus hebben we oogzalf voor de ezels meegekregen en we hebben de oogzalf op de tweede dag van ons verblijf hier op Bonaire aan Marina afgegeven. Meteen hebben we van de gelegenheid gebruik gemaakt om weer een rondje Donkey Sanctuary te doen:

Donkey1_2

Donkey2_2

Donkey3

Bijna elke dag zijn we wel ergens aan zee te vinden, ons meest favoriete strand is het strand bij Jibe City. Anna kan daar lekker spelen in de schaduw met haar schepje, emmertje en andere speeltjes. Anna heeft ook al vriendinnetjes gemaakt bij Jibe City: Jaja uit Harderwijk en Stella (dochter van Martijn) uit Zweden.

Anna_cibe_city_klein

Anna_cibe_city_2

Anna_zwembad

Anna_zwembad2

Annapaard

Drie kleine kleutertjes die zaten op het strand. Van links naar rechts: Jaja, Anna en Stella.

Jajaannastella

Jajastellaanna

Een surf dude probeerde ook al indruk te maken op de op het strand aanwezige dames. Het ziet er allemaal zo makkelijk uit, zeiltje oppakken, rondje draaien, in de lucht gooien en weer opvangen.

Surf_dude1

Surf_dude2

Surf_dude3

Surf_dude4

Van deze “dude” hebben we al vaker fimpjes gezien op Youtube:

Mama_en_ik

Voordeur

Tot zover de update!

AYO,

Anna, Daan en Mark

1 reactie op “We zijn weer op Bonaire!”

  1. M&M&M&M schreef:

    Bon Día!!

    Wat een heerlijke foto’s weer! Anna is erg veranderd hoor!! We hebben mekaar ook al lang niet gezien he, weekje of 6 nu? Nou komt wel weer goed als jullie thuis zijn, weer een keertje uit eten met zn alle en bijkletsen?

    Liefs uit Doetinchem

Uw reactie

You must be logged in to post a comment.