We hebben eindelijk een BBQ!

2008
04.17

Gisteren (dinsdag) hebben we bij Kooyman een BBQ gekocht en die hebben we vandaag meteen uitgetest. Het resultaat hiervan zie je onderaan dit bericht.

Vandaag begon de dag met een lekker frisse duik in het zwembad. Laatst hadden we al een paar luchtbedjes gekocht en hoe handig ik (Mark) hier mee ben, zie je hieronder:

Zwembad1

Zwembad2

Oefening baart kunst… hierna komt het genieten:

Zwembad3

Vandaag zijn we wezen snorkelen bij Ol’ Blue. Een erg mooie duikstek, maar dit keer alleen van bovenaf bewonderd! Het blijft een apart gezicht om zo’n 18 meter onder je een aantal duikers te zien. We zijn pas aan het eind van de middag, net voor zonsondergang, via het Gotomeer teruggereden naar het huis.

Olblue

Bij de Bopec lagen twee grote schepen, we dachten altijd dat ze daar olie oversloegen maar nu weten we hoe de Polar (bier uit Venezuela) het land in komt:

Polar

Bij het Gotomeer maakten we deze foto van de bijna ondergaande zon:

Gotomeer

Net voorbij Hato op weg naar huis zagen we de zon bijna in de zee zakken:

Sunset

Thuis aangekomen liep dit huisdier in het washok… schrik niet de foto is van erg dichtbij genomen en in het echt is het spinnetje maar 1,5 centimeter:

Spin

De spin hebben we na het nemen van de foto vakkundig gevangen met schoenmaatje 46, helaas voor de spin overleefde hij dit niet.

Na dit avontuur konden we eindelijk gaan BBQ-en … nee geen spin maar lekkere kip en hamburgers.

Bbq

Dat was hem weer voor deze keer, inmiddels is het hier 22.08 uur en worden we moe.

AYO

Daan en Mark

Uw reactie

You must be logged in to post a comment.