Wat een lucht!

2008
04.10

Als je het zo zou schilderen gelooft niemand je, maar de luchten hier op Bonaire kunnen werkelijk fantastisch zijn. We laten jullie even meegenieten van het uitzicht van gisteravond nadat ze zon een klein kwartier onder was:

Lucht

Lucht1

Lucht2

Vandaag (donderdag) zou de schoonmaakster komen voor de tweede keer dat ze hier zou schoonmaken. De eerste keer kwam ze een paar uur te laat zonder dit aan te geven en vandaag zou ze hier om 10 uur ‘s ochtends zijn. Na 2,5 uur wachten toch maar even gebeld waar ze bleef. Ze was ziek en haar beltegoed was op… die hebben we vaker gehoord hier op Bonaire! Ze belt ons weer wanneer ze beter is… tot die tijd houden we het hier zelf wel schoon. In Nederland hoef je dit soort grappen niet uit te halen op je eerste en tweede werkdag, maar goed hier gaan dit soort dingen blijkbaar toch even iets anders.

Vanmiddag zijn we wezen eten bij City Cafe en daarna hebben we in Kralendijk nog wat boodschappen gedaan en zijn we even bij een makelaar geweest voor wat meer informatie. Nu, aan het einde van de middag, zitten we lekker bij het zwembad en we nemen zo nog even een lekkere verkoelende duik.

AYO Daan en Mark

Uw reactie

You must be logged in to post a comment.