Speciaal voor de Opa’s en Oma’s

2009
12.10

Bon Noche, goedeavond!

Het is alweer een week geleden dat we de weblog hebben bijgewerkt, we hebben de afgelopen week heerlijk genoten van Bonaire en elkaar. Anna geniet met volle teugen van het heerlijke “Bonaire gevoel”. Speciaal voor de opa’s en oma’s en de rest van de familie thuis in het koude kikkerlandje hebben we wat leuke foto’s van Anna verzameld.

Iedere dag nemen we minimaal één verkoelende duik in het zwembad, telkens weer heeft Anna veel plezier met de zwemband. Ze schatert het uit van plezier!

Anna_zwemband

Donderdag 3 december was het volle maan, blijft een mooi gezicht om de maan te zien.

Volle_maan

Afgelopen zaterdag hebben Daan en ik voor het eerst weer gedoken, het ging weer als vanouds, het is net fietsen dat verleer je ook niet. Het was een mooie duik met squids, een grote groep tonijnen, barracuda’s, een tarpon en de wat “normalere” vissen die je elke duik wel tegenkomt. Helaas hadden we de onderwatercamera niet mee, dat doen we de volgende duik wel. Tijdens onze duik samen met Walter en Marjon hebben Ab en Els die bij hun logeren op Anna gepast. Anna en de oppassers hebben zich prima vermaakt, en wij dus ook. Na de duik hebben we nog lekker op het strand gezeten.

Annasunsetbeach

Zondag zijn we naar Lac Cai geweest, hebben even naar de muziek geluisterd van de Lac Cai huisband en zijn daarna gaan zwemmen in de zee.

Anna_lac_cai

Gisterochtend (dinsdag) zijn we naar de Donkey Sanctuary geweest, hier zijn we vaker geweest en elke keer weer is het lachen om die ezels. Drie ezels die tegelijkertijd hun kop door het open autoraam wurmen om eens goed te zien hoe het dashbord van een Toyota eruit ziet. Af en toe is er ook leedvermaak wanneer de ezels naast de auto meelopen en niet op tijd stoppen als de auto dat al wel heeft gedaan … een ezel stoot zich meerdere malen aan dezelfde autospiegel! Het is bewezen!

Marjon werkt ook bij de Donkey Sanctuary en liet ons de jonge ezeltjes zien. Anna mocht mee de ezels brood geven waaronder ook Rexy (Rexy is de ezel van Martijn, Jochem en Rosanne). De ezel op de foto is overigens niet Rexy maar een vriendinnetje van Rexy.

Anna_donkey_sanctuary

Gisteravond hebben we bij Barbara en Maarten een BBQ avondje gehad. Rick was er ook en het was een gezellige avond, Anna hield het goed vol, we gingen pas na tienen naar huis. Al die tijd heeft Anna lekker gespeeld en rondgebanjerd. De honden Lola en Cookie vonden Anna reuze interessant, dat was ook wederzijds.

Anna_honden

Dat was hem weer voor deze keer, we drinken nog een polar of een brightje en gaan dan lekker slapen.

AYO Anna, Daan en Mark

2 reacties op “Speciaal voor de Opa’s en Oma’s”

  1. Eus & Anous schreef:

    Wauw, wat een gave ervaring met de dolfijnen!! Jullie foto’s zien er schitterend uit, geniet er nog even van, fijne Kerstdagen gewenst in de zon en tot gauw! Ayo… Eus, Anous, Floor & Faye

  2. Leon en Mirjam schreef:

    Zo zo dat ziet er goed uit!
    Anna wordt al een echt fotomodelletje… helemaal met dat mooie wit/blauwe shirtje 😉

Uw reactie

You must be logged in to post a comment.