Sinterklaas op Bonaire

2009
11.28

Afgelopen donderdag was het zo ver, we vertrokken richting Bonaire. Na de vlucht van 9,5 uur waren we aardig vermoeid aangekomen op Bonaire. Anna heeft in het vliegtuig 3 uurtjes geslapen en de rest lekker gespeeld, rondgebanjerd en vooral aan het begin van de vlucht af en toe even flink gemopperd. Dat mocht de pret niet drukken, we gaan op vakantie!

Vrijdagochtend hebben we hier de zon op zien komen en in de middag hebben we lekker gelunched bij JibeCity. Anna vond het prachtig en vooral het hekje met daarachter zonnende mensen was erg interessant… even gluren bij de buren!

Glurenbijdeburen

Vandaag (zaterdag) zijn we naar Kralendijk gereden om daar de intocht van Sinterklaas te bekijken. Geen bekende Sinterklaasdeuntjes maar swingende samba trommels. Hieronder de foto’s van ons Sinterklaas avontuur hier op Bonaire:

Stoomboot

Sinterklaasopkade2

Sinterklaasopkade

Zwartepiet

Maffepiet

Annazwartepiet

Sinterklaas

Sinterklaaswilhelminaplein

Anna vond Sinterklaas en de zwarte pieten reuze interessant, vooral de swingende samba sound deed haar handjes klappen. Een gezellige ochtend.

Annahandjesklappen

Vanmiddag hebben we ook nog lekker gezwommen in het zwembad, Anna is een echt waterratje en haar uit het water krijgen is een stuk moeilijker dan haar erin krijgen.

Annazwembad

Vanavond gaan we uiteten alleen weten we nog niet waar.

AYO!

Anna, Daniëlle en Mark

3 reacties op “Sinterklaas op Bonaire”

 1. De Dorentjes schreef:

  He hoi bofkonten! Wat een leuke foto’s van Sinterklaas op Bonaire! En heerlijk om Anna zo te zien genieten van al dat moois.
  Geniet er lekker van samen! Dikke kus ons.

 2. Eef schreef:

  Hé Mark, Danielle & Anna,

  Geweldig, sint en kerst in de zon!!! geniet lekkker van jullie vakantie! groetjes x

 3. M&M&M&M schreef:

  ….ben zo blij als het februari is,mmmmmmm

  Groetjes uit nat koud Doetinchem

Uw reactie

You must be logged in to post a comment.