Salsa, Lac Cai, Curaçao, Beestjes en volle maan

2009
02.12

Bon Dia Hulande,

De laatste update is alweer een aantal dagen geleden maar we hebben niet stilgezeten. Een aantal keer zijn we al wezen uiteten, we zijn naar Lac Cai geweest, Mieke op bezoek gehad en gisteravond een zeer gezellige avond met Monique.

Beginnen bij het begin, een aantal dagen geleden zijn we wezen uiteten bij Salsa, Anna hebben we meegenomen in de buggy en het ging eigenlijk erg goed zo met z’n drieën op stap. Anna aan een flesje melk en papa en mama lekker aan de Amstel Bright en ananassap. Een heerlijke avond! Op de onderstaande foto Anna en Daan bij Salsa met op de achtergrond de lichten van het schip Octopus van Paul Allen (Microsoft).

Annamamasalsa

Octopusbonaire
(bovenstaande foto gemaakt door Bert van Doren – naarbonaire.web-log.nl)

Afgelopen zondag zijn we naar Lac Cai geweest en hebben daar genoten van zon, zee, strand en de live band.

Strandlaccai

Annapapalaccai

Annapapalaccaiband

De volgende dag maakten we deze foto van Anna op de tafel, wat gaat haar ontwikkeling toch snel! Rollen, zitten, tenen vastpakken, op de vingers sabbelen en veel lachen zijn enkele van de ingrediënten van een dagje uit het leven van Anna!

Lieveanna

‘s Avonds weer een hele aparte zonsondergang met een greenflash en heldere lucht dus Curaçao was goed te zien:

Greenflashcuracao

Curacao

Eergisteren, dinsdag hebben we gezellig gezeten met Mieke. ‘s Avonds was het volle maan, dank aan Bert voor het lenen van de 400mm teletoeter waarmee deze foto is gemaakt.

Vollemaan

Zoals al gezegd kwam Monique, die we nog kennen van ons eerste gezamenlijke bezoek aan Bonaire in 2005 met de hele familie Van Doren, ons gisteren (woensdag) op een bezoekje trakteren. We hebben eerst een aantal uurtjes gezellig onder de porch gezeten en hebben daarna lekker gegeten bij Captain Don’s habitat. Een zeer geslaagde avond!

Moniqueopvisite

We sluiten deze update af met een aantal beesten die we de afgelopen dagen hier hebben gespot. Dankzij de teletoeter deze haarscherpe foto van een troupial:

Troupialcactus

En een uitvergroting van de kop:

Koptroupial

De schorpioen op onderstaande foto heeft een ongelukje gehad met schoenmaatje 38 en dat is wel een beetje te zien… toch een foto:

Schorpioennaschoenmaatje3

Het aantal poten op deze foto hebben we maar niet geteld, maar of het er 1000 waren betwijfelen we:

Duizendpoot

Gisteravond bij terugkomst van Captain Don’s zat deze sprinkhaan onder de porch:

Sprinkhaan

Dat was hem weer voor deze keer, voor Nederland: “snaveltjes toe en oogjes dicht, Bon Nochi, fijne avond”. Tot de volgende keer maar weer!

AYO!

Anna, Daan en Mark

2 reacties op “Salsa, Lac Cai, Curaçao, Beestjes en volle maan”

 1. Sjoerd & Daniëlle schreef:

  Dag Daniëlle en Mark,
  Hier een berichtje van twee Bonaire fanaten. Volgende week mogen wij ook weer naar dit prachtige eiland. We hebben met plezier jullie blog bekeken. We lazen iets over een wandeling achter het Gotomeer, achter Dospos. Daar zouden wij ook graag eens gaan lopen. Kunnen jullie vertellen waar dit precies is en waar je dan begint en de auto neerzet. We willen de komende vakantie zowiezo veel gaan wandelen. Dus misschien hebben nog andere tips? Hebben jullie misschien de Brandaris al eens beklommen? Graag horen we ervan. Alvast bedankt!
  Groeten,
  Sjoerd & Daniëlle
  danielledieleman@hotmail.com

 2. Monique schreef:

  Ha Mark en Danielle,
  Was zeker gezellig he, gisteravond, heerlijke pizza’s ook en goed koud bier. Mooie foto’s weer joh! Kleine Anna is zeker fotogeniek!
  Groetjes vanaf de andere kant, Monique!

Uw reactie

You must be logged in to post a comment.