Lac Cai, uitzicht Seru Largu en Kaya Oro

2008
04.07

Gisteren (zondag) zijn we, na ‘s-ochtends te hebben uitgeslapen en een frisse duik te hebben gemaakt in het zwembad, naar Lac Cai gegaan voor het wekelijkse  optreden van de Lac Cai huisband.

Muzieklaccai

Lac Cai staat bekend als een zeer mooi stukje natuur. De foto bovenaan onze weblog is ook genomen op Lac Cai. Deze foto zegt genoeg over hoe mooi het hier is. Lac Cai kan toch nog mooier door er iets moois van jezelf aan toe te voegen, zie hieronder:

Daan

Na Lac Cai zijn we doorgereden naar Seru Largu, wat betekent “grote heuvel”. Vanuit hier heb je een mooi uitzicht over Bonaire. Je kunt bijna helemaal rond kijken. Vorig jaar hebben we al wat foto’s van het uitzicht bij dag en nacht op de weblog geplaatst. Voordat jullie gaan zoeken, hier een recente foto:

Uitzichtserulargu

Op de terugweg naar het droomparadijsje zijn we weer even langs Kaya Oro gereden waar het huisje staat waar we vorig jaar 1,5 maand hebben gezeten. Met enige genoegdoening zagen we dat het uitzicht van het huisje nu wordt belemmerd door een huis dat er tegenover wordt gebouwd. Hieronder de foto’s van januari 2007 en die van nu.

Zoek de 10+ verschillen:

Kayaoro2007

Kayaoro

De laatste foto is het huis zoals het ons beloofd was hoe het zou zijn. Gelukkig is ie zijn belofte nagekomen, helaas pas bijna 1,5 jaar later waardoor wij er niets meer aan hebben! Het huis heeft overigens nog steeds niet de beloofde schaduwplek die je hier op Bonaire echt wel nodig hebt.

AYO Mark en Daan

2 reacties op “Lac Cai, uitzicht Seru Largu en Kaya Oro”

  1. Karianne schreef:

    Te mooi echt

    Ja jullie zitten er zeker een stukje warmer bij dan hier in Zweden. Lekker genieten en dat mooie buikje…super leuk voor jullie!!!

    Liefs

  2. Anoniem schreef:

    He hoi daar,

    Zo te zien gaat alles goed met jullie. En Daan: mooi buikje heb je al!!!

    We spreken mekaar snel weer

    Groetjes van ons
    M&M&M

Uw reactie

You must be logged in to post a comment.