Heerlijk genieten

2010
04.11

Sinds een paar dagen zijn opa Bert en oma Anja ook weer op Bonaire, Anna heeft het heerlijk naar haar zin met al die aandacht. Tussen het peuterpuberen door geniet ze van de aandacht die ze krijgt van opa en oma.

De afgelopen week hebben we weer heerlijk genoten van Bonaire. Opa en oma hadden wat regen meegenomen uit Nederland en dat hebben we gemerkt. Drie dagen heeft het regelmatig geregend en dat was zeer welkom voor de flora en fauna hier op Bonaire. Het eiland wordt weer groen en de beesten hebben weer genoeg drinkwater. Na de eerste hevige regendag zijn we naar JibeCity geweest want op de webcams konden we zien dat daar de zon wel scheen. Eenmaal daar aangekomen en in het water werd de lucht al “wat” donkerder.

Regeninaantocht

We hebben de bui niet afgewacht en hebben onze spullen gepakt, we zaten net op tijd in de auto. Wat een plensbui!

Af en toe zien we hier een oude (replica?) A-Ford rijden en dan krijg je een beetje een idee hoe het hier rond 1927-1932 moet hebben uitgezien (als er überhaupt hier toen auto’s reden).

Aford

De laatste dagen hebben we een aantal keer gezellig met opa en oma geluncht of gedineerd. Anna banjert als we moeten wachten op het eten vrolijk rond en bekijkt alles wat er te zien is in en om het restaurant. Bij Donna en Giorgio’s zit de knipperende en gekleurde kerstverlichting nog in de planten, erg interessant allemaal.

Anna_donna_giorgio

Anna begint al zelf haar vork en lepel te hanteren, vooral Chinees gaat er prima in …

Anna_chinees

Tot slot nog een aantal foto’s van de prachtige beesten die je hier op Bonaire tegenkomt, bijvoorbeeld deze grote heremietkreeft (+/- 10 cm groot):

Heremietkreeft

Een strijdlustige krab die we eerst uit het zwembad hebben moeten vissen:

Krab

Een jonge leguaan die niet op de foto wilde:

Runleguaan

En een zeemeeuw die we fotografeerden bij Pink Beach:

Meeuw

Gisterochtend (zaterdag) ben ik (Mark) samen met Bert en Walter wezen vissen met de boot van Walter op zee. Niks gevangen, wel twee keer beet. Wat is het varen met een bootje toch leuk. Gisteravond hebben we heerlijk ge-BBQ-ed bij Walter en Marjon, na wat gestuntel met de bbq werd vakkundig de vlam aangewakkerd. 

We hebben nog een aantal dagen voor de boeg en gaan nog even lekker genieten van Bonaire en elkaar.

AYO!

Anna, Daan en Mark

1 reactie op “Heerlijk genieten”

  1. Anoniem schreef:

    “We kunnen niet vliegen door de as in de lucht…” Jaja… smoesjes broer. Je hebt gewoon de BBQ uitgeklopt naast de meet apparatuur he… Je wilt helemaal niet terug 😉

    Groeten en tot gauw,

    Mirjam, Leon en Lucas

Uw reactie

You must be logged in to post a comment.