Duik, Nukove beach en sunset

2009
12.17

Bon Dia,

Vanochtend (donderdag 17 december) werden we gewekt om 4.05 uur door een zeer laag overvliegende KLM. Ik kon de slaap niet meer vatten en had dus mooi even tijd om het hier licht te zien worden en om de weblog weer eens bij te werken.

Afgelopen week hebben we veel ondernomen. We zijn met de auto naar Playa Frans gereden en zijn onderweg gestopt bij Nukove Beach. Een heerlijk plekkie om lekker ongestoord te genieten van dit mooie eiland.

Anna_papa_nukove_beach

Afgelopen zondag hebben we heerlijk gedoken op Donkey Beach. Ab en Els hebben weer op Anna gepast terwijl papa en mama lekker aan het duiken waren met Walter en Marjon. Tijdens deze duik hebben we de onderwatercamera meegenomen, de foto’s die we hebben gemaakt zullen we later nog op de weblog plaatsen na onze nachtduik die we voor vanavond hebben gepland.

Donkey Beach ligt voor het vliegveld en je kunt vanaf het strand de blauwe vogel van de KLM zien landen.

Klm_donkey_beach

Dinsdag hebben we lekker gerelaxed, hebben wat rondgereden en gezwommen. Anna heeft het hier echt naar haar zin.

Anna_ringen

Anna hield voor het eerst haar zonnebril langer op dan dat we van haar gewend waren, mooie gelegenheid voor een foto.

Anna_zonnebril

‘S avonds was er een mooie sunset te zien, hieronder de foto’s. De lucht was zeer helder net voor de sunset, vaak is dan Curaçao te zien.

Curacao

Vlak daarna begon de sunset waarna Curaçao niet meer te zien was.

Sunset_1

Sunset_2

Sunset_3

Sunset_4

Woensdag ben ik (Mark) samen met Walter wezen vissen. Heerlijk met het bootje het water op en lekker relaxen en hopen dat je wat vangt. Na wat opstartprobleempjes veroorzaakt door een lege accu (de waterpomp niet meer vergeten uit te zetten Walter 😉 ) hebben we heerlijk gevist. De vangst was wat magertjes, slechts 2 tonijnen, maar het was echt genieten! Walter nogmaals bedankt voor het geweldige tripje!

Gisteren hadden we aan het eind van de middag afgesproken met Suus en JP, kennissen van de ouders van Daan. We hebben gezellig geborreld bij Karel’s beach bar en hebben daarna een hapje gegeten bij City Cafe. Met JP hebben we afgesproken om vanavond een nachtduik te maken achter Bel Air.

Deze foto hebben we even “geleend” van de weblog van Suus en JP.

Jpendaan

Vanavond dus weer lekker duiken, de dames zijn nu ook wakker en de nieuwe dag is begonnen!

AYO!

Anna, Daan en Mark

Uw reactie

You must be logged in to post a comment.