Donkey Sanctuary (nogmaals), Lagoen, Grotten en duik bij Pink Beach

2007
02.23

Nadat we zelf al bij de Donkey Sanctuary waren geweest, zijn we nu met pa en ma nog een keer wezen kijken. Ook deze keer was het weer dolle pret en staken veel ezels hun koppen weer bij ons in de auto in de hoop iets lekkers te kunnen eten (brood of een richtingaanwijzer).

Ezelraam

Ezels

Op het eiland is een ware “ezel babyboom” aan de gang. Ook in de Donkey Sanctuary worden veulentjes geboren.

Ezeltje

Gisteren (de 22-ste) hebben we een rondrit gemaakt van Lac Cai naar Lagoen.  Voorbij Lagoen liggen grotten met daarin indianentekeningen.

Grotingang

Grotinside_1

Indianentekening

Helaas komen er ook cultuurbarbaren in de grotten, die de waarde van de tekeningen niet kunnen inschatten en menen daar zelfs doorheen te kunnen schrijven. Schandalig!!!

Indianentekening2

Halverwege Lac Cai en Lagoen zie je overal de mooie ruwe kustlijn van Bonaire!

Kust

Golfslag

Naast loslopende ezels, kom je hier op het eiland ook veel bokken en geiten tegen die lekker in de natuur rondlopen. De geiten en bokken hebben ook de lente in hun bol, want overal zie je veel kleintjes rondlopen. Dit geitje nam heel even de tijd om ons te bestuderen en ging daarna weer verder met zijn lunch… een sappige bolcactus.

Bokje

Bokje2

We hebben ook nog gedoken bij Pink Beach terwijl pa en ma nog een rondje zoutpannen reden. Toen we weer boven water kwamen  zaten ze heerlijk onder de palmboom te genieten. Tijdens de duik kwamen we deze twee Sanddivers tegen.

Sanddivers

We zagen dit keer ook veel Wide Mesh Sea Fan (waaierkoraal).
Widemeshseafan

Pa en ik zijn nog even creatief geweest met de boom hier in de tuin. Al moeten we wel zeggen dat de vogelverschrikker niet erg goed werkt en dat ie heel snel grijs begint te worden. Nu heeft ie nog het kapsel van de hulk, maar naar verwachting is ie binnen een paar dagen rijp voor het bejaardenhuis.
Boom_1

1 reactie op “Donkey Sanctuary (nogmaals), Lagoen, Grotten en duik bij Pink Beach”

  1. Monique schreef:

    Hoi,
    Ik kwam per toeval op jullie weblog, maar wou even laten weten dat de foto’s overweldigend zijn. Geweldig mooi!
    Geniet van de tijd daar, en van al dat moois..
    groetjes..

Uw reactie

You must be logged in to post a comment.