je mag niet inloggen, zei ze met een lach

2008
04.04

Vanochtend heeft Mark samen met Michael gedoken bij Karpata. Deze duikplek staat bekend om de mooie walls en om het prachtige koraal. Op een grote zwemmende groene murene na helaas niet veel hele bijzondere vissen gezien.

Na de duik zijn we samen naar de Telbo geweest om de router van het internet te laten configureren. De Telbo heeft namelijk de modems en routers zo ingesteld dat je er niet in kunt komen… althans dat dachten ze. De vriendelijke dame die ons heeft geholpen, heeft de router voor ons geconfigureerd zodat we de wireless router konden gaan gebruiken. Ze vertelde me er wel bij met een glimlach dat ik niet meer mocht inloggen op hun apparatuur 🙂

Vanmiddag hebben we lekker gezwommen in het zwembad en genoten van het uitzicht en de vogels. Zo dadelijk gaan we uit eten alleen weten we nog niet waar.
Huis

Kolibri

Cactus

AYO Mark en Daan

1 reactie op “je mag niet inloggen, zei ze met een lach”

  1. Marieke schreef:

    Heey vakantie gangers!! 😀

    Zo zo, dat ziet er allemaal even prima uit! Hihih. En zo te zien hebben jullie het ook super naar jullie zin. Dan hou ik jullie ook niet langer op zodat je weer lekker kan gaan genieten. Heel veel plezier nog!

    Groetjes Marieke van Huet.

Uw reactie

You must be logged in to post a comment.